5:16, sobota, 05.10.2024
Maribor
Maribor
Current weather

Slovenec povzročil hujšo prometno nesrečo blizu Zadra

V kraju Posedarje, ki je okoli 22 kilometrov oddaljeno od Zadra, je v ponedeljek popoldne slovenski državljan povzročil prometno nesrečo, je danes sporočila zadrska policija. Po njihovih podatkih je Slovenec odvzel prednost vozilu, v katerem so bili trije Norvežani. Vsi trije so bili v nesreči poškodovani, 51-letni voznik huje.

V katerih astroloških znamenjih so rojene največje zapeljivke? Kakšne vrednote imajo?

Ženska, ki velja za veliko zapeljivko, je pogosto opisana kot usodna, očarljiva in neustavljiva. To so ženske, ki s svojo karizmo, samozavestjo in magnetno privlačnostjo pritegnejo pozornost kamor koli gredo. Njihova skrivnostna energija, brezhiben videz in prefinjeno obnašanje jih naredijo zares posebne. Njihov šarm ni zgolj površinski; temelji tudi na njihovi inteligenci, duhovitosti in sposobnosti, […]

Banke v petih mesecih s 410 milijonov evrov čistega dobička

|

Banke so od januarja do maja ustvarile 409,9 milijona evrov čistega dobička, kar je 6,6 odstotka več kot v enakem obdobju lani. Čiste obresti so se še naprej povečevale, medtem ko so neobrestni prihodki upadli. Precej se je povečalo oblikovanje neto oslabitev in rezervacij.

Kaj je lahko razlog, da ste tako zaspani?

Zaspanost je pogost pojav, ki lahko močno vpliva na kakovost življenja. Obstaja več razlogov, zakaj se ljudje počutijo zaspane čez dan, in ti razlogi so lahko povezani z življenjskim slogom, zdravstvenimi težavami ali drugimi dejavniki.

Mesec: Upokojenci bodo v prihodnje s svojo pokojnino lahko živeli

Minister za delo Luka Mesec napoveduje sprejetje pokojninske reforme nekje do naslednjega poletja. V pogovoru za STA je dejal, da bodo pogajanja s socialnimi partnerji o besedilu pokojninskega zakona po spremenjeni časovnici potekala od septembra do konca februarja. Ministrstvo si želi, da bi upokojenci v prihodnje lahko živeli s svojo pokojnino.