5:45, petek, 27.09.2024
Maribor

VIDEO: Pomen redne telesne vadbe za aktivno generacijo

Da je redna vadba pomembna v vseh letnih časih, tudi poleti, so nam kar med njihovo vadbo zatrdili tisti, ki že več mesecev vadijo v studiu polnem uteži in drugih pripomočkov. Povedali so nam, kaj jih žene, prav tako pa sta spregovorila tista dva, ki ju pri vadbi usmerjata. Poglejte njihove razloge.

ODLIČNO: Toni Vodišek je osvojil olimpijsko medaljo!

Jadralec Toni Vodišek je bil vodilni pred današnjim nadaljevanjem finala v formuli kite, zelo blizu je osvojitvi olimpijskega naslova. Žal pa je bil danes boljši Avstrije Valentin Bontus, ki je tako prehitel našega Vodiška. Toni je tako olimpijski podprvak.

V sredo začetek poletne sezone v smučarskih skokih

Konec tedna bo nemški Hinterzarten gostil prve tekme poletne sezone v smučarskih skokih, najprej Fis-pokal, nato celinski, v sredo pa bo v francoskem Courchevelu že čas za prve tekme poletne velike nagrade. Slovenski reprezentanti so se pod vodstvom selektorja Roberta Hrgote mudili na pripravah v Innsbrucku.

Ljutomer zaznamuje 150 let prvih kasaških dirk na Slovenskem

Na ljutomerskem Hipodromu bo nocoj slavnostna akademija ob 150. obletnici prvih kasaških dirk na Slovenskem. Pripravlja jo Kasaško društvo Ljutomer, predsednik Branko Kristl pa je za STA povedal, da je ljutomerski kasač dediščina in bogastvo Slovenije, ki so ju dolžni nadaljevati.