20:29, sre, 3. Jul

Koncert ŽPZ Dominica nova





Ženski pevski zbor Dominica nova iz Radelj ob Dravi z zborovodkinjo Simono Svanjak vas vabi na koncert ob 35-letnici delovanja. Gostje: Vokalna skupina Remšnik z zborovodkinjo Martino Resnik in Urška Horvat Zvonar. Koncert bo v nedeljo, 17. 6. 2012, ob 18. uri v dvorani Kulturnega doma Radlje. Vstopnine ni.

Ženski pevski zbor Dominica nova iz Radelj že 35 let uspešno deluje. Zadnjih 16 let ga vodi profesorica glasbe Simona Svanjak. Zbor pripravlja božične koncerte, koncerte ob koncu sezone, sodeluje na priložnostnih prireditvah.

Leta 2005 so pevke posnele zgoščeno z naslovom Sonce ljubó.

Zbor se udeležuje tudi regijskih tematskih koncertov in tekmovanj. Na regijskem tekmovanju v Mežici novembra 2006 je zbor dobil bronasto priznanje. Leta 2007 je Sozvočenjih od Celja do Koroške zborovodkinja dobila posebno nagrado za izvirno sestavljen koncertni program. Zbor si je »pripel« bronasto tekmovanje tudi na lanskem regijskem tekmovanju v Dravogradu.

Ob prazniku bodo članice prejele Gallusove značke da dolgoletno udejstvovanje na glasbenem področju ljubiteljske kulture, ki jih podeljuje JSKD.

Vabljeni!

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.