19:28, pet, 30. Avg

REZULTATI ANKETE: Velika večina proti temu, da bi bil Erjavec novi mandatar





V prejšnji anketi smo bralce našega portala vprašali: „Ali bi po vašem mnenju Karl Erjavec lahko bil nov mandatar?“ V odmevni anketi, ki je trajala od 17. decembra, zaključili pa smo jo danes, 22. decembra 2020, ob 9.30, smo dobili 703 odgovore. Pri tem sta bila 602 odgovora „Ne“, kar je 86 odstotkov od vseh odgovorov, in 85 odgovorov „Da“, kar je 12 odstotkov od vseh odgovorov. Prejeli smo tudi 16 odgovorov „Vseeno mi je“, kar sta dva odstotka od vseh odgovorov.

Zanimivi pa so tudi komentarji, ki so jih bralci podali pod delitvijo ankete na Facebook strani BK TV. Nekateri so menili, da ni Karl Erjavec ni sposoben politik in da bi moral več narediti za upokojence. Komentator Damjan Kojc ga je npr. slikovito predstavil kot nesposobnega: “Nesposoben v politiki, trenutno mu je edini cilj postati mandatar. Vse drugo ga ne zanima in ga tudi ne bo, če mu to uspe. Vedno je gledal samo na svojo osebno korist, zato pa je bil v vsaki vladni koaliciji, neglede ali je bila desna, leva… Pa zelo zelo rad samo obljublja, izpelje pa potem ne! Lahko bi ga primerjali s klopotcem. Klopotec je zelo stara naprava, ki odganja ptiče iz vinograda. Obrne se pa vedno v smeri vetra.”

Vir: Facebook

Nekateri komentatorji so omenili tudi, da v prejšnjih vladah Erjavec ni delal dobro oziroma da je pred nekaj meseci rekel, da se ne bo več vračal v politiko. Milena Pauko je npr.  med drugim napisala: “Ne, že do zdaj se je “šlepal” v vseh vladah pa je delal samo za slabo ljudi. Pa saj še govoriti ne zna na da bi bil sposoben za mandatarja.”

Vir: Facebook

Zasledilo se je več pozivov, naj poskrbi, se “pobriga” za upokojence. Tako je med drugim zapisal tudi komentator Joško Boško: “NI govora sem absolutno PROTI,naj se pobriga za upokojence ne pa da se briga za fotelj…..”

Vir: Facebook

Prevladovali so sicer kratki odgovori, v katerih so komentatorji zapisali na kratko, da se ne strinjajo s tem, da bi Erjavec postal mandatar. Več komentarjev na Facebooku pa si lahko preberete tudi pod samo objavo:

ANKETA: Ali bi po vašem mnenju Karl Erjavec lahko bil novi mandatar? Kliknite na povezavo in glasujte.

Objavil/a BK TV dne Četrtek, 17. december 2020

Bralci portala Lokalec.si in uporabniki Facebooka pa že lahko sodelujejo v naši novi anketi, kjer jih sprašujemo, ali se bodo udeležili množičnega testiranja, ki ga te dni izvajajo po Sloveniji.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.