22:11, tor, 30. Apr

V aprilu pričetek del na Osnovni šoli Mladika





Iz Mestne občine Ptuj so sporočili, da bo izbrani izvajalec del v projektu Prizidava z rekonstrukcijo in energetsko sanacijo OŠ Mladika – II. faza, Cestno podjetje Ptuj d. d., z izvedbenimi deli pričel 6. aprila 2021.

arhiv MO Ptuj

V letošnjem letu bo tako predvidoma dokončan prizidek z jedilnico, sledila pa bo rekonstrukcija obstoječega objekta za potrebe ureditve nove kuhinje. Slednja se bo pričela uporabljati takoj po zaključenih delih in vgrajeni opremi v pričetku leta 2022. Šele takrat bo izvajalec pričel s posegi v druge dele obstoječega objekta. Izvedbena dela bodo organizirana tako, da bo šolska kuhinja ves čas delovala nemoteno. Izvajalec bo z vsemi pogodbenimi deli zaključil avgusta 2022.

Z investicijo bodo zagotovili ustrezne pogoje za izvajanje vzgojno-izobraževalne dejavnosti v OŠ Mladika

Kot smo v našem mediju že poročali, bodo za Osnovno šolo Mladika prizidali jedilnico, uredili klet, v katero bodo umestili novo avlo s centralnimi garderobami, ter opravili druga dela v obstoječem objektu in uredili zunanje površine. Z investicijo bodo zagotovili ustrezne infrastrukturne pogoje za izvajanje vzgojno-izobraževalne dejavnosti v OŠ Mladika v skladu z veljavnimi zakonskimi normativi in standardi.

Mestna občina Ptuj bo investicijo v prizidave, rekonstrukcijo in sanacijo na Osnovni šoli Mladika krila z lastnimi proračunskimi sredstvi. Nove površine bodo za jedilnico, vse ostalo bo v starih prostorih. Izvajalec del bo Cestno podjetje Ptuj. A že zdaj se ve, da bodo najprej naredili prizidek, nato pa se bodo lotili še rekonstrukcije in sanacije starega dela.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.