13:19, sre, 4. Sep

FOTO: Lovrenc na Pohorju neurje hudo prizadejalo





Uprava za zaščito in reševanje RS poroča, da gasilci v večjem obsegu posredujejo v Lovrencu na Pohorju.

FOTO: Mojca Mencinger

V regijskem centru za obveščanje Maribor so v času “neurja” dne 27.5.2021, na območju Občine Lovrenc na Pohorju, zabeležili več dogodkov (podrta drevesa, poplavljena cestišča, poplavljene kleti). Na dogodkih je posredujejo gasilci PGD Lovrenc na Pohorju.

FOTO: Tatjana Potočan

Na območju Mestne občine Maribor, so zabeležili več dogodkov (podrta drevesa, poplavljene kleti). Na dogodkih so posredovali JZ GB Maribor in 4 prostovoljna gasilska društva. Na območju Občine Pesnica, so zabeležili en dogodek (podrto drevo) na katerem je posredoval PGD Jakobski Dol.

Delavci cestnega podjetja VOC Celje so iz regionalne ceste Dravograd – Maribor v občini Podvelka, na dveh lokacijah odstranili podrta drevesa, ki so ovirala promet.

Na območju Občine Poljčane, so zabeležili en dogodek (zalita klet) na katerem je posredovalo PGD Poljčane. V regijskem centru za obveščanje Maribor soo v času “neurja” dne 27.5.2021, na območju Občine Rače-Fram, zabeležili dva dogodka (podrta drevesa) na katerih sta posredovali PGD Rače in PGD Fram.

Veliko podrtih dreves

Na območju Občine Ruše, so zabeležili dva dogodka (zalite kleti in poplavljeno cestišče) na katerih sta posredovali PGD Smolnik in PGD Bistrica ob Dravi. Na območju Občine Selnica ob Dravi, pa so zabeležili več dogodkov (podrta drevesa, zalite kleti, podrta drevesa, plaz). Na dogodkih sta posredovali PGD Selnica ob Dravi in PGD Slemen.

V Občini Sveta Trojica v Slov. goricah, pa so  zabeležili en dogodek (podrto drevo) na katerem je posredovalo PGD Osek.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.