23:17, nedelja, 29.09.2024
Maribor

VIDEO: Prihaja 5. sezona oddaje Moja zgodba, rušili bomo tabuje z različnimi življenjskimi zgodbami

Prihaja 5. sezona oddaje Moja zgodba. Spet odpiramo srca in rušimo tabuje z izjemnimi življenjskimi zgodbami, ki jih ne smete zamuditi.

Od 3. oktobra naprej, vsak četrtek ob 21. uri na BK TV.

Naši gostje bodo: Fredi Miler, pevec, ki bo odkrito spregovoril o svoji preteklosti, čustvih, pa tudi zdravstvenem stanju. Naša gostja bo tudi Špela Jandrok, ki bo govorila o njihovi življenjski zgodbi – sinu Binetu, ki je po več letih boja z levkemijo, bitko izgubil. Naša gostja bo Sabrina Vidovič, ena izmed najbolj znanih slovenskih blogerk.

Janja Miketek bo z nami delila zgodbo o sinu Niku, ki se je rodil tri mesece prezgodaj in potrebuje našo pomoč. Z nami bo spregovorila tudi pogumna Tadeja Polanščak, ki je pri 17 letih izvedela za diagnozo multiplo sklerozo, kljub vsemu rodila dva otroka in danes je srečna, kljub temu, da ne more uporabljati rok in nog.

Z nami bo tudi oče Kristjan Šmigoc, katerega hčerki sta se rodili s srčno napako, ena danes šteje osem let, druga tri. Ima tudi sina, ki se je rodil ekstremno nedonošen, v 23. tednu nosečnosti. K sreči so danes vsi zdravi.

Deli z ostalimi:

Druge novice

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Anketa

Ali bi se odločil/a za selitev v drugo državo zaradi boljše zaposlitvene priložnosti?

Loading ... Loading ...