15:13, ponedeljek, 30.09.2024
Maribor

Nove medalje za ptujske atletske veterane

FOTO: PeTV

Bar je gostil balkansko prvenstvo v atletiki za veterane. Na startni listi je bilo okrog 600 tekmovalcev in med njimi 38 udeležencev iz Slovenije. V Črni gori je bil dobro zastopan Atletski klub Ptuj, saj je nastopilo kar enajst atletov. Ti so prinesli domov številne medalje in lepe spomine.

Barbara Gačnik je zmagala skoku v daljino, teku na 80 metrov z ovirami in teku na 400 metrov z ovirami, druga pa je bila v skoku v višino.

Martina Bukovnik je zmagala v teku na 100 in 200 metrov. Damjan Rojko je osvojil drugo mesto v štafeti 4 krat 100 metrov, Aljaž Klarič je bil dvakrat drugi v teku na 400 metrov z ovirami in v štafeti 4 krat 100 metrov. Aleš Velikonja je bil drugi v metu gire in metu kladiva, poroča PeTV.

Dušan Koren je osvojil tretji mesti v metu kopja in metu kladiva. Miki Prstec je zmagal v metu gire, druga mesta je osvojil v metu diska, suvanju krogle in metu kladiva. Mitja Hribar je bil tretji v teku na 400 metrov. Boris Žohar je osvojil bronasto medaljo v metu gire. Dve srebrni medalji je v skoku v višino in skoku v daljino dobil Ljubomir Čuček. Ivan Klarič je bil drugi v metu gire, metu krogle in metu diska, medtem ko je bil tretji v suvanju krogle, zapišejo na Petv.

Deli z ostalimi:

Druge novice

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Anketa

Ali bi se odločil/a za selitev v drugo državo zaradi boljše zaposlitvene priložnosti?

Loading ... Loading ...