19:22, ponedeljek, 30.09.2024
Maribor

Tedenski horoskop: Kaj prinaša teden?

Vir: Pixabay.com

Ta teden nas čaka obdobje osebnih prebojev in novih začetkov. Planeti se premikajo v smeri, ki spodbuja akcijo in premik iz cone udobja. Mars, planet energije, je v polnem zagonu, kar pomeni, da bomo imeli veliko volje in motivacije za dosego zastavljenih ciljev. Vendar previdno – retrogradni Merkur še vedno opozarja, da moramo biti pozorni na podrobnosti, predvsem pri komunikaciji in dogovorih.

Oven (21.3. – 20.4.)
Prihaja teden, ko boste morali izkoristiti svojo energijo za nove projekte. Pazite le, da ne pregorite – razdelite si naloge in se naučite delegirati.

Bik (21.4. – 20.5.)
V ospredju bodo čustva. Čas je, da se poglobite vase in si dovolite biti ranljivi. Odnosi bodo zahtevali nekaj več pozornosti, a nagrada bo stabilnost in harmonija.

Dvojčka (21.5. – 21.6.)
Poudarek je na komunikaciji. Retrogradni Merkur bi lahko povzročal nekaj zmede, zato bodite jasni in premišljeni. Čaka vas prijetno presenečenje, če boste znali prisluhniti.

Rak (22.6. – 22.7.)
Vaša notranja moč bo ta teden na preizkušnji. Soočali se boste z osebnimi izzivi, ki pa vam bodo prinesli priložnost za rast in preobrazbo. Bodite potrpežljivi.

Lev (23.7. – 23.8.)
Čas je za akcijo! Zdaj je trenutek, ko lahko svoje načrte postavite v ospredje. Zvezde so vam naklonjene, a ne pozabite ohraniti skromnosti, da ne preveč izstopate.

Devica (24.8. – 23.9.)
Retrogradni Merkur bi lahko prinesel nekaj nerazumevanja na delovnem mestu, zato bodite previdni pri podrobnostih. Na osebni ravni vas čaka prijetno presenečenje.

Tehtnica (24.9. – 23.10.)
Teden prinaša priložnost za spravo in harmonijo v odnosih. Če ste bili v zadnjem času na čustvenem vrtiljaku, je zdaj čas, da poiščete ravnovesje.

Škorpijon (24.10. – 22.11.)
Notranja transformacija je v polnem teku. Čas je, da se poslovite od starih vzorcev in sprejmete nove poti. Zaupajte svoji intuiciji – vodila vas bo v pravo smer.

Strelec (23.11. – 21.12.)
Pustolovski duh bo ta teden še posebej živahen. Čas je, da raziščete nove možnosti in stopite iz cone udobja. Prijateljski odnosi vam bodo pri tem v veliko pomoč.

Kozorog (22.12. – 20.1.)
Delovni uspehi so pred vrati, a le če boste vložili dovolj truda. Pustite si tudi trenutek za sprostitev, saj se obeta pozitiven razvoj dogodkov na osebnem področju.

Vodnar (21.1. – 19.2.)
Inovativnost bo ta teden na vrhuncu. Imate priložnost, da svoje ideje delite z drugimi in ustvarite nekaj novega. Pazite le, da ohranite stik z realnostjo.

Ribi (20.2. – 20.3.)
Čas je za sprostitev in regeneracijo. Če ste v zadnjem času čutili pritisk, si vzemite trenutek zase. Zvezde kažejo, da bo miren um ključ do vašega uspeha.

Deli z ostalimi:

Druge novice

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Anketa

Ali bi se odločil/a za selitev v drugo državo zaradi boljše zaposlitvene priložnosti?

Loading ... Loading ...