13:17, sobota, 05.10.2024
Maribor
Maribor
Current weather

FOTO: Gradnja novih klubskih prostorov v Miklavžu uspešno napreduje

FOTO: Egon Repnik

Gradnja novih klubskih prostorov v Miklavžu uspešno napreduje, saj dela tečejo v skladu s predvideno časovnico. V prihodnjih dneh se bo zaključila postavitev strehe, kar predstavlja pomemben mejnik v projektu. Poleg tega se bodo v kratkem začela izvajati elektro in strojne inštalacije, kar pomeni, da gradnja poteka brez večjih zapletov in znotraj zastavljenih rokov, je sporočil župan občine Miklavž na Dravskem polju, Egon Repnik.

Poleg tega je prišla odlična novica s strani Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport (MGTŠ). Klub je bil uspešen na letošnjem razpisu za sofinanciranje športnih objektov, kjer je pridobil kar 250.000 EUR sredstev. Ta znesek, skupaj z že potrjenimi 20.000 EUR sofinanciranja s strani Nogometne zveze Slovenije (NZS) in pričakovanimi 40.000 EUR sredstev iz Eko sklada, pomeni, da bo klub morda pridobil več kot 50% sofinanciranja celotne investicije iz različnih virov.

S takšno finančno podporo in uspešnim potekom del bo gradnja klubskih prostorov zagotovila sodobne in funkcionalne prostore za športne dejavnosti v Miklavžu, kar bo pomembno prispevalo k razvoju lokalne športne skupnosti.

Deli z ostalimi:

Druge novice

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Anketa

Ali zaprtje Starega mostu kakorkoli vpliva na vaše vsakdanje življenje?

Loading ... Loading ...