8:12, sobota, 05.10.2024
Maribor
Maribor
Current weather

Astrologija: Oktober prinaša izjemno dinamične odnose med ljudmi

Vir: Pixabay.com

Mesec oktober je zanesljivo mesec, ki z astrološkega vidika prinaša veliko dinamiko, ki se bo kazala tudi v medosebnih odnosih. Že začetek meseca je takšen, da lahko prinese kar nekaj pretresov, hkrati pa tudi izzivov.

Za nami je že sončev mrk, ki je bil 2. oktobra. Ta prinaša preobrate, lahko tudi pretrese pri odnosih med ljudmi, tudi v družinah. Ta teden je tako tudi zaradi sončevega mrka čas, v katerem se bo moralo postaviti tudi osebne meje, v ljubezenskih odnosih pa lahko pride tudi do sprememb.

Retrogradni Jupiter v Dvojčkih bo do 9. oktobra poskrbel, da se bo marsikdo usedel in premišljal, ali so bile pretekle odločitve dobre zanj. To je tudi čas, ko se boste lahko zazrli vase in nadgradili vašo strategijo pri doseganju ciljev v službi, izobraževanju in osebni rasti. Svoj vpliv bo pokazal tudi Pluton v Kozorogu, saj se 11. oktobra obrne. Še naprej ste lahko zazrti vase in nadaljujete z nadgradnjo strategije. Mogoče se boste ob tem morali soočiti tudi s svojimi strahovi.

Nato pa sledi bolj burno obdobje, ki bo prav na sredini oktobra. Mars lahko povzorči več napetosti, nemira, vse to pa lahko vodi tudi do konfliktov z drugimi ljudmi. Ne bo pa samo Mars tisti, ki bo vplival na ljudi, ampak tudi Merkur, ki 13. oktobra vstopi v Škorpijona. Ob bok večjih konfliktov se lahko pojavijo tudi znaki močnih povezav med ljudmi.

Polna luna bo 17. marsikomu dala nov val energije in ga spodbudila, da ne bo več samo razmišljal, ampak postal bolj aktiven, produktiven. Dobro bi bilo, da bi v tem času postali tudi bolj samoiniciativni pri delu in odnosih. Isti dan bo delovala tudi Venera, ki v ljubezenske odnose prinaša več veselja in priložnosti.

Nato pa bo sledilo bolj vedro obdobje, Sonce bo 22. oktobra vstopilo v Škorpijona. Odnosi bodo zacveteli, dobro je, da ob tem ne pozabite tudi na nekaj potrpežljivosti, saj lahko še pride do kakih nesoglasij, sploh zaradi vpliva Škorpijona in njegove skrivnostnosti. Kar pa pomeni, da ne bo vse na dlani, ampak bo treba tudi pobrskati v globino čustovanja in odnosov.

Deli z ostalimi:

Druge novice

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Anketa

Ali zaprtje Starega mostu kakorkoli vpliva na vaše vsakdanje življenje?

Loading ... Loading ...