7:16, sobota, 05.10.2024
Maribor
Maribor
Current weather

Več informacij: Ubil psa in mamo, zet pokojne naletel na grozljiv prizor

FOTO: Slika je simbolična / PU Maribor

Poročali smo, da je 48-letnik ubil svojo mater, po dejanju je zbežal, a so ga včeraj policisti prijeli.

Dnevnik poroča, da je 48-letni osumljenec, ki se zdravi zaradi shizofrenije, je osumljen, da je umoril svojo mater in psa. Čeprav so ga sosedje poznali kot mirno osebo, ki je bila v dobrih odnosih z okolico in svojo materjo, je šokiral vse okoli sebe z nenadnim nasiljem.

Zaskrbljenost med sosedi se je po poročanju Dnevnika začela, ko nekaj dni niso videli niti njega niti njegove matere, kar je bilo nenavadno, saj je bil znan po tem, da je skrbel za gospodinjstvo in redno sprehajal psa. Neodzivnost njegovega telefona in zvok zvonjenja materinega telefona iz stanovanja sta dodatno povečala sume. Na kraj dogodka je prvi vstopil zet pokojne, ki je naletel na prizor umora, zapišejo.

Sosedje so potrdili, da je osumljenec dolga leta trpel za psihičnimi težavami, ki so bile večinoma pod nadzorom z zdravili, vendar se je v preteklosti že poskušal poškodovati. Kljub tem težavam ni bil nikoli nasilen, kar še dodatno otežuje razumevanje motivacije za ta strašen dogodek, pojasnijo.

Kriminalisti še preiskujejo okoliščine, osumljenec pa je v policijskem pridržanju. Zaradi njegovega zdravstvenega stanja obstaja možnost, da bo pripor odrejen na forenzični psihiatriji, zaključijo.

Deli z ostalimi:

Druge novice

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Anketa

Ali zaprtje Starega mostu kakorkoli vpliva na vaše vsakdanje življenje?

Loading ... Loading ...