8:21, sreda, 09.10.2024
Maribor
Maribor
Current weather

FOTO: Drzno in nevarno, voznik na Koroškem mostu zapeljal kar po pločniku

foto: bralec lokalec.si

V zadnjih dneh se številni vozniki soočajo z nepopisno gnečo na Koroškem mostu, zaradi česar se promet odvija zelo počasi in v dolgih kolonah.

V uredništvo smo prejeli več sporočil zaskrbljenih bralcev in bralk, ki se pritožujejo nad nevzdržnimi razmerami, saj so zaradi vsakodnevnih zastojev prisiljeni čakati v koloni.

Prometna situacija postaja vse bolj kaotična in ustvarja napetost med vozniki, ki se z gnečo spopadajo vsak po svoje.

Medtem ko večina voznikov potrpežljivo sledi prometnim pravilom, se je eden izmed njih odločil za izjemno nevarno in nepremišljeno potezo – z avtomobilom je zapeljal kar po pločniku, da bi prehitel kolono in se izognil zastojem. Ta nevarna poteza je močno vznemirila pešce, ki so bili prisiljeni umikati se vozilu na pločniku, kar je ustvarilo dodatno tveganje za varnost.

Takšno vedenje je povsem neodgovorno in nesprejemljivo. Pločniki so namenjeni pešcem in njihova uporaba za prehitevanje v prometni gneči je skrajno nevarna. Voznik, ki je storil to potezo, je s tem ogrozil varnost drugih udeležencev v prometu.

Obrnili smo se na PU Maribor, njihove odgovore objavimo, ko jih prejmemo.

FOTO: Zapeljal po pločniku na Koroškem mostu, policisti pozivajo vse, ki so bili zaradi njegove vožnje ogroženi, da se jim oglasijo

Deli z ostalimi:

Druge novice

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Anketa

Ali zaprtje Starega mostu kakorkoli vpliva na vaše vsakdanje življenje?

Loading ... Loading ...