12:18, sreda, 09.10.2024
Maribor
Maribor
Current weather

Koča na Žavcarjevem vrhu praznuje, pripravljajo veliko praznovanje

||
Koča na Žavcarjevem vrhu

Planinsko društvo Matica Maribor s ponosom oznanja, da bo Koča na Žavcarjevem vrhu kmalu obeležila pomemben mejnik – svoj 70. rojstni dan. Ob tej priložnosti vabijo vse planince in ljubitelje narave, da se jim pridružijo na praznovanju, ki bo potekalo 12. oktobra 2024, od 11. ure dalje.

Praznovanje bo zaznamovano z živahnim programom, v katerem bodo sodelovali gostje, med njimi Moški pevski zbor, Pihalni orkester, in kulturno umetniško društvo KUD Pošta Maribor, ki bodo s svojimi nastopi pričarali prav posebno vzdušje.

Obvezna oprema za vse obiskovalce vključuje nahrbtnik poln dobre volje (prostor za slabo voljo bo omejen), pohodniške čevlje, kapo za zaščito pred soncem in smeh, ki bo zagotovo nepogrešljiv del tega dne. Organizatorji obljubljajo prijetno druženje v naravi, z dodatkom plesa in obilice zabave za vse starosti. Poleg tega bodo še posebej veseli tistih, ki znajo zaplesati polko!

Vse zbrane čaka tudi posebna dodatna oprema – nasmehi, ples na mizah in še kaj, kar bo dogodek naredilo nepozaben.

Pridružite se PD Matica Maribor in Koči na Žavcarjevem vrhu pri praznovanju ter uživajte v čudovitem dnevu na svežem zraku in v dobri družbi!

Deli z ostalimi:

Druge novice

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Anketa

Ali zaprtje Starega mostu kakorkoli vpliva na vaše vsakdanje življenje?

Loading ... Loading ...