10:14, sreda, 09.10.2024
Maribor
Maribor
Current weather

FOTO: Zapeljal po pločniku na Koroškem mostu, policisti pozivajo vse, ki so bili zaradi njegove vožnje ogroženi, da se jim oglasijo

foto: bralec lokalec.si

V zadnjih dneh se številni vozniki soočajo z nepopisno gnečo na Koroškem mostu, zaradi česar se promet odvija zelo počasi in v dolgih kolonah. Objavili smo fotografijo, ki prikazuje, da se je eden izmed voznikov odločil za izjemno nevarno in nepremišljeno potezo – z avtomobilom je zapeljal kar po pločniku, da je prehitel kolono in se izognil zastojem.

Obrnili smo se na PU Maribor, kjer so nam dejali: “O ravnanju voznika osebnega avtomobila na Koroškem mostu v Mariboru po dosedanjem preverjanju nismo bili obveščeni, smo pa policisti zaznali posnetek o sumu kršitev cestno-prometnih predpisov voznika osebnega avtomobila (sum kršitve 37. in 98. člena Zakona o pravilih cestnega prometa, za katera je predpisana globa v višini 120 € in 160 €).”

Ob tem so na PU Maribor zapisali: “Pozivamo vse, ki so bili z vožnjo voznika osebnega avtomobila po površinah za pešce in kolesarje ogroženi, da pokličejo na številko 113 ali Postajo prometne policije Maribor na št. 02/450 2030.”

Po zbranih obvestilih bomo ukrepali v skladu s svojimi pristojnostmi.

Deli z ostalimi:

Druge novice

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Anketa

Ali zaprtje Starega mostu kakorkoli vpliva na vaše vsakdanje življenje?

Loading ... Loading ...