12:17, sreda, 09.10.2024
Maribor
Maribor
Current weather

FOTO: Kradla parfume in pobegnila, v drugem primeru moški odtujil vrečko z živili

Slika je simbolična

Minuli petek so bili policisti PU Murska Sobota s strani zaposlenih obveščeni, da so v trgovini v Murski Soboti neznani storilci odtujili več kosov različnih parfumov in s kraja odšli.

Z hitro in takojšnjo intervencijo je bilo vozilo osumljenih s strani policistov PP Murska Sobota ustavljeno v Murski Soboti. Ugotovljeno je bilo, da sta dva državljana Romunije izvršila tatvino različnih parfumov v skupni vrednosti okrog 250 evrov.

Izdelki so bili zaseženi in so bili v nadaljnjem postopku vrnjeni oškodovancu. Zoper osumljena je bila podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

“V minulem petku smo prejeli tudi prijavo oškodovanca zoper znanega osumljenca za storitev kaznivega dejanja roparske tatvine. Ugotovljeno je bilo, da je v Murski Soboti osumljeni odtujil vrečko z živili, ko ga je pri dejanju zalotil oškodovanec ter ga pozval naj mu le-to vrne. Osumljenec je nato oškodovancu zagrozil z neposrednim napadom na telo in si tako vrečko z vsebino protipravno prilastil. Policisti so osumljenca izsledili in mu odvzeli prostost,” so zapisali na PU Murska Sobota.

Izdelki so bili zaseženi in so bili vrnjeni oškodovancu

Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da je osumljeni v preteklosti že večkrat izvršil različna premoženjska kazniva dejanja. Zaradi obstoja ponovitvene nevarnosti je osumljeni bil s kazensko ovadbo priveden k preiskovalnem sodniku, ki je zoper njega odredil pripor, zapišejo.

Deli z ostalimi:

Druge novice

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Anketa

Ali zaprtje Starega mostu kakorkoli vpliva na vaše vsakdanje življenje?

Loading ... Loading ...