16:16, sreda, 09.10.2024
Maribor
Maribor
Current weather

FOTO: Naslov najboljšega slovenskega footgolfista je osvojil Uroš Kranjc, član Footgolf kluba Ptuj

FOTO: Dražen Popovič

V nedeljo, 6. oktobra 2024, je potekalo zadnje kolo Slovenske footgolf lige.

Na zahtevnem ptujskem golf igrišču, ob lepem vremenu, smo spremljali izjemno zanimivo tekmo, ki je odločala o državnem prvaku. Naslov najboljšega slovenskega footgolfista je ponovno osvojil Uroš Kranjc, član Footgolf kluba Ptuj.

Med mariborskimi igralci sta se na zadnji tekmi državnega prvenstva najbolje odrezala Admir Ičanović, ki je v članski kategoriji zasedel tretje mesto, in Peter Dirnbek, ki je v kategoriji seniorjev končal na drugem mestu.

V tem mesecu sledi še tekma match play, ki bo potekala 19. oktobra 2024 v Olimju, kjer bodo Mariborčani poskušali doseči čim boljši rezultat.

FOTO: Dražen Popovič

“Po zaključku prve sezone lahko z zadovoljstvom ugotavljamo, da je Footgolf klub Maribor uspešno prebil led. Rezultati so obetavni, a prostora za napredek je še veliko. V prihodnje nas čaka kar nekaj izzivov, vključno z ureditvijo footgolf igrišča v Mariboru. Izkušnje prve sezone so pokazale, da potrebujemo širši kader, zato bomo delali na pridobivanju novih članov. Naš cilj je zgraditi močan klub, ki bo konkurenčen v naslednji tekmovalni sezoni” so zapisali v klubu.

Deli z ostalimi:

Druge novice

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Anketa

Se strinjate, da je Ante Šimundža moral zapustiti NK Maribor?

Loading ... Loading ...