12:13, torek, 15.10.2024
Maribor
Maribor
Current weather

Dogajanje v Majšperku v prihodnjih dneh

|
Fotografija je simbolična

V Občini Majšperk je ponovno polno dogajanja.

Sreda, 16. oktober 2024

14:00 – 17:00
Brezplačen ogled razstave POGLEDI, ki predstavlja stvaritve z likovne kolonije Haloze 2024 in mednarodne slikarsko-kiparske kolonije avtodomarjev na Sestržah. Razstava je na ogled v kreativnem centru na Bregu, ki je del občinskega praznika. Ne zamudite priložnosti, da si ogledate čudovita umetniška dela!

17:00
Bralna sreda – prisluhnite zanimivim zgodbam v Domu krajanov Stoperce. Dogodek poteka vsak teden ob isti uri in je odlična priložnost za ljubitelje književnosti, da se srečajo in poslušajo izbrane zgodbe. Vstop prost.
Organizator: Literarna sekcija KPD Stoperce.

Sobota, 19. oktober 2024

10:00 – 13:00
Ponovno vabljeni na brezplačen ogled razstave POGLEDI, kjer si lahko ogledate ustvarjalne dosežke umetnikov z likovne kolonije Haloze in avtodomarjev iz mednarodne slikarsko-kiparske kolonije. Razstava poteka v kreativnem centru na Bregu.

13:00
Tržnica z lokalnimi dobrotami na ploščadi pred KPC Majšperk. Na tržnici boste našli sveže pridelke in izdelke iz lokalnega okolja. Dogodek poteka v okviru prireditve Jesen v Halozah, ki jo organizirajo DVS Majšperk, Društvo zakladov Dravinjske doline in Marcel Stojnšek s.p. (Rostbif, razsek in predelava mesa).

19:00
Koncert “Nocoj je en fajn večer” – nastop FD Rožmarin Dolena z gosti v kulturni dvorani KPC Majšperk. Pridružite se nam na glasbenem večeru, ki ga bo spremljalo sproščeno vzdušje in veselje. Vstopnina je prostovoljni prispevek.
Organizator: FD Rožmarin Dolena.

Deli z ostalimi:

Druge novice

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Anketa

Ali menite, da vaš delodajalec skrbi za dobro počutje zaposlenih?

Loading ... Loading ...