22:20, torek, 15.10.2024
Maribor
Maribor
Current weather

FOTO in VIDEO: V Hočah odprli poligon za pumptrack, po njem sta se spustila tudi Filip Flisar in župan

Danes popoldan so v gozdičku v bližini večnamenske dvorane v Hočah odprli nov poligon za pumptrack. Po njemu so se prvi spustili otroci iz Hoč in okolice ter Filip Flisar in župan občine Hoče-Slivnica Marko Soršak.

Polno dogajanja na odprtju poligona za pumptrack

Bilo je, kot se za odprtje poligona za adrenalinski pumptrack spodobi: zabavno, adnrenalinsko, s polno energije. Že pred uradnim odprtjem so se po progi vozili otroci, pridružil se jim je tudi župan Marko Soršak, ki je najprej še povedal, kako je prišlo do poligona za pumptrack.

Nato sta župan ter nekdanji smučar in adrenalinski navdušenec Filip Flisar nagovorila otroke in vse druge zbrane ter se skupaj z otroki spustila po progi. Flisar je že v nagovoru dejal, da naj otroci, tako kot je on nekoč med aktivnim tekmovanjem se šalil, da ima pohorske šunke in da zaradi njih tako dobro tekmuje, tudi oni svoje “šunke” dobro natrenirajo in preskusijo. Sicer pa je po vsem, ki so se spuščali po poligonu, postregel s pravimi pohorskimi šunkami, ki jih je sam narezal.

Člani Športno kolesarskega društva BSX racing team Maribor pa so pokazali demonstracijo uporabe pumptracka, zaščitno opremo, primerna kolesa in tehnike vožnje ter prikaz tekmovalnih tehnik. Člani in članice nekdanjega šolskega benda iz bližnje osnovne šole pa so poskrbeli za glasbo.

Kmalu več v oddaji Občinski informator na BK TV.

 

Nekaj foto utrinkov
Deli z ostalimi:

Druge novice

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Anketa

Ali menite, da vaš delodajalec skrbi za dobro počutje zaposlenih?

Loading ... Loading ...