15:18, sreda, 16.10.2024
Maribor
Maribor
Current weather

V Pernici legendarna predstava Čaj za dve, komična zgodba Toneta Partljiča

Tone Partljič

Vsi, ki še niste uspeli videti zdaj že legendarne predstave ČAJ ZA DVE ali pa bi jo želeli videti še enkrat, ste vljudno vabljeni v petek, 18. oktobra ob 19. uri v Medgeneracijski center Pernica (Pernica 8, 2231 Pernica). To bo morda zadnja priložnost, da si predstavo ogledate v domačem kraju!

Vstop je prost, a kot vedno bodo veseli simboličnega prispevka.

S predstavo smo gostovali po številnih krajih po Sloveniji, vendar ima nastop pred domačimi gledalci poseben čar, zato se že veselimo vašega obiska. Naj izpostavimo še, da je predstava s Pernico povezana na prav poseben način – 10. marca 2023 je tukaj doživela svojo predpremiero, v Pernici pa smo opravili tudi večino vaj.

ČAJ ZA DVE je komična zgodba Toneta Partljiča, ki nas popelje v svet dveh žensk – ostarele igralke in preproste kmetice, ki se znajdeta skupaj v isti sobi doma upokojencev. Gledalce so s to zgodbo navdušili igralci Jože Kašman (tudi režiser predstave), Andreja Senčar, Mojca Verčkovnik, Vesna Trampuš, Breda Kujundžić, Vesna Šabeder, Marko Trampuš, Marjan Žugman, Alenka Truntič, Danica Krsmanović, Marko Mir, Danilo Kmetič, Neja Kašman ter Klavdija Menhart.

Predstava se je uvrstila na regijski nivo Linhartovega srečanja, igralka Andreja Senčar pa je na Festivalu komedije Pekre 2024 prejela nagrado za najboljšo igralko festivala.

Prisrčno vabljeni torej v petek, 18. oktobra, ob 19. uri v Pernico!

Deli z ostalimi:

Druge novice

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Anketa

Ali menite, da vaš delodajalec skrbi za dobro počutje zaposlenih?

Loading ... Loading ...