07:21, sob, 7. Sep

FOTO in VIDEO: Nastop Eelke Kleijn navdušil občinstvo na Letnem odru Ruše





V romantičnem objemu pohorskega gozda, na Letnem odru Ruše je včeraj, 12. avgusta, ob poletnem sončnem zahodu, nebo že četrtič razsvetlil pojav Aurore. Tokrat prvič pred občinstvom. Za Auroro, v produkciji StellarBeat, je nastopil nizozemski producent in DJ, Eelke Kleijn, pridružili pa so se mu lokalni DJ-ji GLIA, Puko, Levanael in Marc Mare.

FOTO: Marko Pigac

Nizozemski producent in DJ Eelke Kleijn je pospremil četrti pojav Aurore, online avdio- vizualne galerije, ki je nastala pod taktirko orgaizatorjev StellarBeat festivala in je tokrat prvič potekala v živo, pred občinstvom.

Ob sončnem zahodu je v objemu gozda na Letnem odru Ruše navdušil z izjemnim in s čustvi nabitim setom. Poletni sončni zahod, ki se je izrisal nad vrhovi dreves, spektakularne luči in odlična glasba so navdušili vse, ki so prišli na Letni oder Ruše in tako prvič spremljali pojav Aurore v živo.

FOTO: Marko Pigac

Všeč mi je tisti trenutek, ko lahko zaigraš drugačen zvok in osvojiš občinstvo”

In kako se je počutil? “Res res dobro! Vedno mi je všeč, ko začnem okoli osme ure in se vsi še nekoliko pripravljajo za zabavo, proti koncu pa so vsi resnično navdušeni in v “vajbu”. Všeč mi je tisti trenutek, ko lahko zaigraš drugačen zvok in osvojiš občinstvo.”

Nizozemcu so se pridružili tudi lokalni artisti, Glia, ena najzanimivejših mladih talentov na področju elektronske glasbe v Sloveniji, ki je s svojim setom zaključila magičen večer, Puko b2b
Levanael, sinhroniziran duo za mešalko, ki je igral sodobno disko glasbo ter Marc Mare, ki je poskrbel za odlično glasbeno nadaljevanje po Eelke Kleijn-u.

Do sedaj so organizatorji StellarBeat festivala na Aurori gostili DJ UMEK-a, Mike Vale-ta in Teo Vučkovič. Vse njihove sete si lahko še vedno pogledate na spletni strani, YouTube kanalu ali
Facebook profilu, kjer so zbrani vsi Aurora dogodki.

 

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.