22:14, čet, 25. Jul

Na plaži se je zaslišalo nenadno prasketanje, 22-letnik je kljub oživljanju umrl





22-letnik iz območja Dobrinj na otoku Krka je na priljubljeni plaži v Malinski umrl, čeprav so mu očividci, ki so bili prav tako na plaži takoj pomagali, reševalci pa so ga skoraj eno uro oživljali, poroča Jutarnji list o tragični nesreči.

Mladenič je v ponedeljek umrl zaradi električnega udara med čiščenjem vodnega parka. Z električnim čistilcem je čistil dele vodnega igrišča, kakršno je sicer na veliko plažah. V večernih urah se je namreč skupaj s še nekaj kolegi lotil čiščenja napihljivih igral, okoli sedme ure zvečer pa se je po poročanju portala Jutarnji list zgodila huda tragedija. V Novem listu za zapisali, da so očividci dejali, da se najprej slišal močan prasket, nato pa naj bi mladenič padel na tla kot pokošen.

Umrl je zaradi udara električne energije, policija še raziskuje, kako je do tega prišlo. Čeprav so njegovi kolegi takoj priskočili na pomoč, je bilo za fanta usodno. Reševalci so prišli po 20 minutah, skoraj eno uro so ga oživljali, a neuspešno.

Pozivajo vse očividce, policisti in inšpektorji pa ugotavljajo, zakaj je do električnega udara prišlo. Telo mladeniča so odpeljali na sodno medicino, kjer bodo z obdukcijo skušali ugotoviti natančen vzrok smrti.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.