22:04, čet, 25. Jul

FOTO: Smrtna prometna nesreča, več oseb poškodovanih





Policisti PP Gorišnica so med opravljanjem nalog varovanja državne meje danes, okrog 13.30, v okolici Velikega Okiča skušali ustaviti voznika osebnega avtomobila italijanskih registrskih označb, ki je pred tem na nedovoljen način prestopil državno mejo.

Voznik ni ustavil na znake policista in je z vožnjo nadaljeval. V ovinku je nato zapeljal iz vozišča, zapeljal po pobočju navzdol in trčil, pri čemer se je več oseb v vozilu poškodovalo. Po doslej zbranih informacijah je bilo v vozilu 9 državljanov Pakistana. 5 jih je bilo odpeljanih v bolnišnico, eden izmed njih pa je v bolnišnici izgubil življenje. Voznik in sopotnik sta s kraja nesreče zbežala, enega izmed njiju so policisti že prijeli in mu odvzeli prostost.

O dogodku sta bila obveščena preiskovalni sodnik in dežurna državna tožilka. Aktivnosti policistov na kraju še potekajo, zato vam več informacij o dogodku trenutno ne moremo posredovati.

Ob 18.40 so sporočili: “Obvestilo o nesreči osebnega avtomobila z ilegalnimi prebežniki dopolnjujemo z informacijo, da so policisti izsledili še sopotnika.”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.