07:17, pon, 9. Sep

Poslovil se je Dupleški Medo





V društvu za zaščito živali Maribor, so na družbenem omrežju zapisali, da se je poslovil Medo, Dupleški Hachiko. Ob sporočilu o njegovi smrti, so se še enkrat zahvalili Dejanu, ki je bil zadnjih nekaj mesecev njegov skrbnik. Hkrati pa so zapisali citat gospe Francke, ki je bila najglasnejši Medov glas, ko je to potreboval.

“Življenje nam prinaša vesele, pa tudi žalostne trenutke. V moje srce se je shranil biser, ki mu je ime Medo, bolj znan kot Dupleški Medo. Njegove vitalne funkcije so počasi ugašale. 29. septembra je zaspal in odšel tja, kjer ni bolečin. Vesela, saj mu je Dejan v dobrem letu pokazal, kaj je to: biti ljubljen, sit, na toplem, biti kralj dnevne sobe. Vem, da bo ostal v mnogih srcih kot Dupleški Hachiko. » Verjamem, da se vidimo na drugi strani mavrice.« »Če v nebesih ni psov, potem želim iti, ko umrem, tja, kamor gredo psi. » (Will Rogers)” Hvala tudi županu in celotni občini Duplek. Zbogom Medo prijatelj!”

Februarja letos je tudi naša ekipa obiskala Dupleškega medota, poglejte si kako je užival zadnje mesec svojega življenja v spodnjem videoposnetku.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.