19:19, tor, 10. Sep

Družinska tragedija: Mama, oče in hčerka umrli eden za drugim v desetih dneh





Oče in hčerka sta umrla potem, ko sta zbolela za covidom, nekaj dni pred tem je zaradi kapi umrla mati, poroča srbski Telegraf.

Oče je umrl, ne da bi vedel, da mu je pred tem umrla hčerka, so zapisali na portalu, potem ko je v Srbiji odjeknila novica o družinski tragediji iz Leskovca. Ugibajo, da so bili vsi člani okuženi s covidom, čeprav sta bila pri testiranju pozitivna oče in hčerka, mati pa ne. Vsi trije pa so bili polno cepljeni, tudi s tretjim odmerkom.

Čeprav so bili vsi trije cepljeni, so ob prvih bolezenskih znakih posumili, da so okuženi s koronavirusom, zato so odšli na testiranje. Takrat je bila pozitivna hčerka, ki so jo odpeljali v niško bolnišnico, očeta pa je zdravnik poslal domov, imel je obojestransko vnetje pljuč. Ko se mu je stanje poslabšalo, so šli k zasebnemu zdravniku, ki je ugotovil, da je oče prav tako pozitiven na covid. Takoj so ga sprejeli v bolnišnico.

76-letnega očeta so pokopali pred dvema dnevoma. Njegova 57-letna hčerka je umrla v bolnišnici v Nišu pred tem, imela je pridružene bolezni. 75-letni mami pa je prenehalo biti srce malo več kot teden dni pred njima. Na portalu so zapisali, da je umrla zaradi skrbi in stresa ob moževi in hčerkini bolezni. Oče pa je po besedah svojega vnuka umrl, ne da bi vedel, da je pred tem umrla že hčerka.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.