01:28, sre, 11. Sep

Zoji so odpovedale nogice: “Velik finančni zalogaj, spraznila sem limit, a bo malo zmanjkalo. Prosim, če mi lahko pomagate tako, da kupite knjigo”





Ameršek Irena na družabnih omrežjih prosi za pomoč, da bo lahko zagotovila zdravljenje svoji psički.

Njen zapis objavljamo v celoti

“Neprijetno presenečenje. Moji Zoji so odpovedale zadnje nogice.”

Dragi moji prijatelji tu na FB strani, iz srca vas lepo prosim, če mi lahko pomagate.

V soboto, 30.10. sem se z dobro voljo odpravila na grad in v sodelovanju s KŠTM na Grajskih bučkah stala ob stojnici s ponudbo obeh knjig. Zvečer ob prihodu domov pa me je čakalo zelo zelo neprijetno presenečenje. Moji Zoji so odpovedale zadnje nogice. Včeraj zvečer 2.11. je v Veterinarski bolnici Topolšica bila operirana na hrbtenici – hernija diska. Je zelo velik finančni zalogaj, a bom naredila vse kar lahko, da se pozdravi, da bo spet veselo hodila z mano na sprehode. Velik del tega stroška se bo pokril iz mojega računa od prodanih knjig, spraznila sem limit, vendar bo še malo zmanjkalo. Zato vas lepo prosim, če mi lahko pomagate tako, da kupite knjigo, prvo ZGODBA O LISICI ali drugo ŽIVALI SPREGOVORIJO, morda obe.

Odlično darilo za bližajoče se praznike in s tem bi mi zelo pomagali, da pokrijem stroške operacije in spet normalno zadiham. Lepo vas prosim iz srca v imenu obeh, mene in Zoje. Zoja je muza, navdih mojim knjigam, pomeni mi vse na svetu in želja mi je, da je še dolgo z mano, zdrava in vesela. Hvala vam vsem za vsakršno podporo z dobrimi željami in dobrim namenom.

FOTO: Facebook Amersek Irena

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.