14:21, sob, 6. Jul

FOTO: Otroci stopili skupaj, na Pohorski tržnici v zameno za prostovoljni prispevek ponujajo svoje izdelke





Pohorska tržnica bo v decembru obratovala vsak petek od 17.00 do 20.00, v soboto, od 9.00 do 12.00, in od 17.00 do 20.00 ter v četrtek, 23. in 30. decembra od 17.00 do 20.00.

Na stojnicah lahko kupite vse božične dobrote ter si pričarate utrinek božičnega vzdušja. Med stojnicami pa nam je ena še posebej padla v oči. “Spoštovani, namesto SMS pošljite ročno izdelane voščilnice, ki ogrejejo srce prejemnika,” napis, ki je pritegnil naš pogled.

Zasledili smo, da zbirajo prostovoljne prispevke za otroke, ki za praznike nimajo možnosti dobiti daril. “Upamo, da nam bo z vašim prispevkom uspelo osrečiti vsaj nekaj otrok,” so zapisali. Val, Erin, Pia, Lina in babica Mira so stopili skupaj in se odločili, da bodo izdelali praznične izdelke ter jih v zameno za prostovoljni prispevek ponudili na tržnici v Pivoli.

“Želimo si, da bodo vsi otroci srečni za Božič. Hvala za Vaš prispevek. Z Vašo pomočjo bomo narisali nasmeh na obraze otroke. Lepe praznike in še enkrat hvala.”

Erin je dejala, da so vsi sodelovali in izdelovali darila: “Zdi se nam prijazno, da pomagamo tistim, ki potrebujejo pomoč.”
Med izdelki najdete voščilnice, okraske, božično-novoletne aranžmaje.

Vabljeni torej, da se ustavite na njihovi stojnice in jih podprete.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.