06:25, sre, 24. Jul

Denise Dame po incidentu v resničnostnem šovu ni več zaželena v Srbiji





Denise Dame, ki je v srbskem resničnostnem šovu napadla in poškodovala sotekmovalko, so kaznovali s trimesečnim honorarjem. Družina napadene Sandre Čaprić pa se je odločila, da bo Denise tožila.

Denise naj bi sicer kasneje dejala, da ji je žal, a sorodniki Sandre ji nočejo odpustiti. Srbski portal Scandal je tako zapisal, da so vložili tožbo proti Denise in da ne bodo popustili. Hočejo ji tudi prepovedati nadaljnje obiske Srbije zaradi njene agresivnosti, ki jo je izkazala njihovi Sandri.

Portal je poročal, da se bo Denise znašla na sodišču, saj se je Sandrina družina že obrnila na odvetnika. Sami naj bi se za življenje Sandre zelo ustrašili, ko so jo videli nezavestno na tleh.

Čeprav se zdi, da sta Sandra in Denise v resničnostnem šovu zgladili odnos, družina noče popustiti. Na portalu so še zapisali mnenje Sandrine sorodnice, da naj bi bila Denise ljubosumna na Sandro, ker se je eden od sotekmovalcev “prilepil” na Sandro. Po njenem Sandra tega sotekmovalca sploh ne potrebuje, saj naj bi jo le izkoriščal.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.