22:29, sob, 27. Jul

V večstanovanjskem bloku naj bi bile prostitutke, pri smeteh raztreseni rabljeni kondomi





V enem od stanovanjskih blokov v Ljubljani naj bi bile prostitutke, moški si podajajo roke na kljukah eden za drugim, pred blokom pa raztresena vreča smeti, med katerimi so rabljeni kondomi, so zapisali v Slovenskih novicah potem, ko se je nanje obrnil eden od stanovalcev, ki pravzaprav kliče na pomoč.

Na portalu Slovenskih novic so tako zapisali, da stanovalci ne vedo, na koga naj se obrnejo, da v blok ne bi več zahajali tujci, ki hodijo tja k “prodajalkam ljubezni”. Bralec jim je dejal, da so v blok pred časom dobili prostitutke, ki pa svojo dejavnost izvajajo zelo glasno. Tako morajo drugi stanovalci poslušati njihove vzdihe, krike, ki jih le s težavo preglasijo s televizorji ali radiem.

Moteč pa jim je, da so od jutra do večera okrog bloka in v bloku neznanci, ki čakajo, da pridejo na vrsto. Na portalu so zapisali še, da je bralec bil ogorčen, ker je pred dnevi nekdo pri smetnjakih raztrosil vsebino ene od vreč za smeti, tako da je tam ležalo polno rabljenih kondomov, robčkov. Boji se, da bi kdo od otrok, ki tudi hodijo tam, kaj pobral in se okužil.

Stanovalci se nad dogajanjem pritožujejo, nihče pa si ne upa izpostaviti. A nekaj bi radi naredili, da se znebijo prostitutk v bloku, saj je njihova dejavnost za stanovalce izredno moteča.

Slika je simbolična. Vir: Pixabay.com

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.