00:29, ned, 28. Jul

Igralec po vrnitvi iz Golnika šokiran: “Birokratski idiotizem je brezmajen, noge me komaj držijo pokonci iz ZZZS pa sem dobil degutantno odločbo, da sem od 16.12. sposoben za delo”





Gojmir Lešnjak, slovenski filmski, gledališki, televizijski igralec, režiser in pevec je prebolel težjo obliko koronavirusa. Pred nekaj dnevi se je vrnil iz klinike Golnik.

Njegov zapis objavljamo v celoti:

“Saj ni res, pa je! Birokratski idiotizem je brezmajen! V petek (10.12.) sem prišel iz COVID oddelka izjemne klinike Golnik, kjer so mi rešili življenje, trenutno se ukvarjam z rehabilitacijo (noge me komaj držijo pokonci) iz ZZZS pa sem dobil degutantno odločbo, da sem od 16.12. sposoben za delo! S kakšno pravico se norčujejo iz pacientov ne vem! Kje imajo osnovo za take nebulozne odločbe! Res nečloveško! Nikomur ne privoščim moje izkušnje a toliko moči že imam, da se bom zoprstavil človeški bebavosti brezsrčnih in brezsramnih birokratov! Ogorčen sem in prizadet. V življenju nisem bil na bolniški! Tokrat bom še nekaj mesecev! Vsekakor bi raje delal, kot pa se ukvarjal z mojim izžetim telesom, dahavskimi nogami in mlahavimi atrofiranimi mišicami… Tisti ki je poslal odločbo, pfej in sram te bodi…” 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.