00:29, ned, 28. Jul

FOTO: Dončić presenetil skoraj 200 otrok na ljubljanski pediatrični kliniki





Portal 24UR poroča, da je košarkarski zvezdnik Luka Dončić presenetil skoraj 200 otrok na ljubljanski pediatrični kliniki.

Poslal je najrazličnejša darila, vse od lego kock, dojenčkov, avtomobilov, hišice za punčke, vsakemu pa je poslal tudi voščilnico in pulover. Posnel je tudi video za otroke, ki bodo praznike preživeli v bolnišnici. Posnel je tudi video sporočilo, ki so si ga lahko ogledali v svojih sobah.

Dr. Marko Pokorn, predstojnik Pediatrične klinike UKC Ljubljana, je kot poroča 24ur.com, dejal, da je to obdarovanje izjemnega pomena za otroke, še posebej v tem predprazničnem času. “Nekaj najtežje bolnih otrok iz vse Slovenije se zdravi v naši bolnišnici. Trudimo se, da bi otrokom ponudili udobno in prijetno okolje, še posebej pa smo hvaležni za takšne donacije in podporo iz okolja. Dejstvo, da je Luka Dončić, slovenski športni heroj in idol, našel čas in dobro misel za te otroke, je res nekaj neverjetnega. Izjemno hvaležni smo mu za vse, kar je naredil in s tem pričaral nasmehe na obraze vseh teh otrok. Še posebej je to pomembno zdaj, pred božičnimi prazniki,” navaja portal 24ur.com.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.