04:19, ned, 28. Jul

Po nekajmesečni službi kot vremenarka, se sanjska Anja s tega delovnega mesta poslavlja





Anja Širovnik, ki smo jo Slovenci lahko spoznali v oddaji Sanjski moški, je na družbenem omrežju sporočila, da se poslavlja s svojega mesta napovedovalke vremena v jutranjem programu na Planet TV.

Njen zadnji dan je bil že v petek, ko je na družbenem omrežju objavila skupno fotografijo z ekipo in zapisala: “Za mano je kar en čustven dan, ker sem vam zadnjič napovedala vreme. Neizmerno sem hvaležna za to izkušnjo in za vse ljudi, ki sem jih spoznala.”

Razhod sporazumen?

Za portal Njena je to potrdila tudi Anja, ki jim je na kratko pojasnila: “Do konca leta sem imela pogodbo s Planetom. Sem pa zelo vesela za to izkušnjo in se že veselim novih priložnosti in izzivov.” Za omenjen medij se je odzval tudi Planet TV: “S koncem leta smo na Planetu res zaključili sodelovanje z Anjo Širovnik, ki smo jo spremljali v vlogi voditeljice vremena. Anja je bila del oddaje Jutro na Planetu vse od prve oddaje v septembru, po mesecih zelo zgodnjega vstajanja pa se zdaj odpravlja novim izzivom naproti. Z Anjo smo se razšli sporazumno in upamo, da bomo kdaj v prihodnosti še sodelovali.”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.