08:22, ned, 28. Jul

Ta slovenska banka vam bo zaprla vse stare varčevalne račune





NLB bo zaprla vse stare varčevalne račune. Novi omogočajo zaračunavanje ležarin, česar pri starih banka ni mogla, poroča Žurnal24

“NLB bo zaprla vse varčevalne račune, komitenti pa bodo morali podpisati novo pogodbo, saj stara ne omogoča zaračunavanja ležarin,” je Žurnal24 obvestil bralec, ki so mu ob obisku poslovalnice v podpis ponudili novo pogodbo.

“V NLB poenostavljamo poslovanje in prehajamo na pogodbe, katerih osnova so Splošni pogoji poslovanja. Cilj je, da postopoma vse pogodbe za Varčevalne račune pri NLB  zamenjamo oziroma nadomestimo z novimi, ki temeljijo na splošnih pogojih. Z nadomeščanjem obstoječih pogodb z novimi smo pričeli že aprila lani, letos pa bomo stranke o prehodu obveščali centralno, in sicer četrtletno,” za omenjen portal pravijo na NLB.

Stranke bodo predhodno obvestili

Dodajajo, da je prehod postopen in da bo obveščanje strank za 1. četrtletje steklo v prihodnjih dneh. “Stranke bomo seveda predhodno obvestili in jim dali vse potrebne napotke in pojasnila. Napotili jih bomo k bančnim svetovalcem ali na video klic v Kontaktni center, da bodisi odprejo nov račun bodisi se odločijo za druge oblike varčevanj,” jim še pojasnijo.

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.