17:22, sob, 14. Sep

Po požaru zbirali prostovoljne prispevke, a jih je nekdo ukradel: “Vedi, da nisi okradel samo nas, ampak si okradel vse, ki so v to prispevali”





Pred dnevi smo poročali o ogromnem požaru na Nanosu. Požar je po ugotovitvah policije zanetilo pirotehnično sredstvo, ki ga je odvrgel 45-letni moški iz Postojne.

Zaključek leta se nam je v trenutku iz nestrpnega pričakovanja in nasmejanih obrazov prelevil v resne in zaskrbljene poglede, ter nam vse načrte ”najdaljše noči” popolnoma spremenil,” so po požaru zapisali na Facebooku Vojkova koča na Nanosu.

Po požaru so začeli zbirati prostovoljne prispevke, a te je nekdo ukradel: “Če greš ukrast prostovoljne prispevke, moraš biti res višek inteligence. Vedi, da nisi okradel samo nas, ampak si okradel vse, ki so v to prispevali. Ti pa dam točno dan časa, da prineseš nazaj, ali pa grem s posnetkom na policijo v ponedeljek, pa ti naredim večji problem, kot si ga ti naredil nam!!”

“Tudi ljudje v hribih niso več to kar so bili na žalost, ne mečemo pa vse v isti koš. Prosim, delite naprej prosim, da se gospodič zamisli in hvala ker delite,” Ekipa Vojkove koče in Eko koče Nanos.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.