19:24, sob, 14. Sep

11 dan iskanja pogrešanega Mateja: Preiskali so zapuščene stavbe, tunele…





Nadaljuje se iskalna akcija pogrešanega Mateja, danes je že enajsti dan, ko ni znano, kaj se je z njim zgodilo. Policija preverja tudi ostale lokacije, prav tako nadaljujejo iskanje v reki, a to otežuje slabo vreme.

Na žalost ni nobenih novih informacij, ki bi lahko pripomogle k razrešitvi skrivnosti. Pojavile so se govorice, da naj bi v klubu prišlo do prepira, a oče po pogovoru s prijatelji meni, da ni bilo ničesar, kaj bi se lahko končalo tragično.

Vprašanje je tudi, kaj se je zgodilo z njegovim telefonom, oče na tem mestu pojasni, da ga še niso našli. Prijatelj naj bi povedal, da je imel poln telefon, ga pa je najverjetneje ugasnil, saj v klubu ni bilo WI-FI-ja, gostovanje pa je precej drago.

Mateja sicer iščejo tudi s termovizijskimi kamerami. Pregledali so pogrešane objekte ob reki Savi, v iskalni akciji je sodelovalo sedem prostovoljcev, a žal niso našli niti najmanjšega namiga, ki bi nakazoval, kaj se je zgodilo z Matejem, še poroča Slobodna Dalmacija.

Preiskali so tudi zapuščen predor, ki je dolg okoli 100 metrov, tudi v njem niso naleteli na nič, kar bi lahko povezali s pogrešanim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.