04:22, ned, 28. Jul

Deklica, ki je pred leti ganila javnost, izginila





Izginila je deklica, ki je ganila javnost leta 2016. Lucija Krstić je takrat živela z mamo Marijo v povsem neprimernih razmerah v Vojniću pri Trilju. Zdaj je živela v domu za nepreskrbljene otroke v Kaštelu Lukšić pri Splitu, od koder je izginila.

15-letna Lucija je visoka 164 centimetrov, ima črne lase in rjave, kostanjeve barve oči. Je srednje postave. Ko je izginila, je bila oblečena v modre jeans hlače in plašč, so zapisali na spletni strani Nestali.hr.

Izginila je v nedeljo, po poročanju portala 24sata pa je Lucija znana javnosti od leta 2016, ko so njej in njeni mami pomagali. Našli so ju namreč v stari hiši brez sanitarij, vode in druge infrastrukture. Lucija paje takrat ganila ljudi s svojimi solzami. Ljudje iz vse Hrvaške so jima pomagali. Preselili sta se v novo stanovanje v Trilju.

Če ste Lucijo kje videli ali imate informacije o njej, obvestite najbližjo policijsko postajo ali pokličite na nujno številko. Informacije zbira hrvaška policija tudi na elektronski naslove nestali@nestali.hr.

Fotografija pogrešane Lucije Krstić. Vir: Nestali.hr.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.