05:22, pon, 16. Sep

Nove podrobnosti v primeru izginotja: Matejev oče šokiran nad informacijami





Portal alo.rs poroča, da je novinar Mladen Mijatović v jutranjem programu povedal nove podrobnosti vezane na primer.

Povedal je, da so ugotovili, da se je Matej z družbo najprej ustavil v Zagrebu, kjer so najeli kombi, prav tako pa naj bi tam kupili tudi sintetično drogo speed. In usodnega večera naj bi konzumirali ravno te droge.

Nekateri mediji poročajo, da naj bi se Matej v preteklosti že zabaval in izginil za nekaj ur, a naj bi se vedno vrnil domov. Matejev oče se je odzval za telegraf.rs: “Mateja dobro poznam in spet trdim, da nikoli, ampak nikoli, ni jemal narkotikov. Šokiran sem nad informacijo, ki se je pojavila v medijih, da so kupili speed.”

Na tem mestu se je vprašal, zakaj se, če bi že bila resnica, takšne informacije pojavijo po več kot mesecu dni od izginotja. “Moj sin je imel veliko načrtov za prihodnost in vse to se mi zdi nesprejemljivo,” je še povedal oče.

Povedal je, da ne bo zapustil Beograda, vse dokler ne najde sina, v kakršnem koli stanju. Želi si odgovor na dve vprašanji, ali je bil Matej v bližini Save sam in kako je možno, da je njegov signal zaznan več kot dve uri in pol kasneje v bližini Velikega vojnega otroka: “Nimamo posnetka, da vstopa v reko in ali izstopa.” Še vedno verjame, da je njegov sin živ.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.