00:22, pon, 29. Jul

Uspešni sestri: V Mariboru odprli salon za nekirurško pomlajevanje z revolucionarnim aparatom





“Zrcalce, zrcalce na steni povej, katera najlepša v deželi je tej?” Se spomnite teh besed iz čudovite pravljice o Sneguljčici? Tekom let, stresnega načina življenja se tudi sami kdaj ujamemo pred ogledalom in štejemo novo nastale gube, bledo kožo brez sijaja..

Zgoraj napisano, dobro razumejo vse ženske in moški, ki so se že začeli srečevati z gubami, povešeno in utrujeno kožo, izgubo elastičnosti in čvrstosti kože. V Valeo mediestetic imajo rešitev za vas. Nekirurško pomlajevanje z revolucionarnim aparatom Secret RF. Koža brez gubic je želja vsake ženske in moškega v srednjih letih. Živimo v času, ko je estetska kirurgija postala dostopna večini, vendar je mogoče mlado in napeto kožo možno dobiti brez odhoda pod nož.

Prepričajte se sami.
Valeo izhaja iz latinskega izraza biti zdrav, močan.

Foto: Urška Oman

Kdo so Valeo Mediestetic?

Sta sestri, ki sta verjeli, da lahko s svojim znanjem in izkušnjami zgradita čudovito stvar v kateri bosta uživali in pomagali drugim. Valeo mediestetic je rezultat nujne življenjske vizualizacije, nekaj kar sta si obe močno želeli in eden izmed večjih ciljev o katerem sta sanjali, da ga dosežeta. Zgodbo sta gradili skoraj leto dni.

Stopili sta iz cone udobja in se predali novim izzivom. Verjameta, da je vse mogoče doseči, če le verjameš v svojo zgodbo in svojim sanjam pogumno slediš. Prepričani sta nekaj, najboljše šele prihaja. Njun tim zajema strokovnjake na področju kozmetike in zdravstvene nege izobražene na viskošolskem nivoju. Žene jih želja po nenehnem izobraževanju in spremljanju novosti na področju kozmetike in uporaba tega znanja v praksi.

Foto: Urška Oman

V njihovem salonu ponujajo številne storitve in vam pomagajo poudariti vašo lepoto in zakriti pomanjkljivosti in sledi časa. Izvajajo globinsko nego obraza z medicinskim aparatom Innofacial, nego obraza z glikolno kislino, medicinsko pedikuro s protetiko, klasično estetsko pedikuro, oblikovanje in laminacijo obrvi ter keratinsko vihanje trepalnic.

Foto: Urška Oman

Njihova največja novost pa je nekirurško pomlajevanje z apartom Secret RF. Ena najbolj zaželenih in najučinkovitejših metod za vračanje mladosti na svetu.

Ta revolucionarni nekirurški tretma za obnovo in remodeliranje kolagena lahko izboljša videz kože z eno samo terapijo. Ni veliko učinkovitih terapij, ki bi imele hiter čas okrevanja in to je tisto, zaradi česa je uporabnikom, predvsem zvezdnikom z rdeče preproge, pri Secret RF tako zelo všeč. Naslednji dan se namreč vrnejo v normalno življenje.

Secret RF je vroča svetovna tema pomlajevanja kože in idealna rešitev z najmočnejšimi rezultati:

✔️nastanek novega dobrega kolagena,
✔️lifting,
✔️odprava strij,
✔️zmanjšanje brazgotin,
✔️zmanjšanje gub,
✔️odpravo kapilar,
✔️zmanjšanje hiperhidroze.

V Valeo Mediestetic verjamejo v kakovost njihovih storitev. Pravijo, da nikoli ni prepozno če odkriješ pravo stvar. Obiščete jih lahko na njihovi spletni strani www.valeo.si kjer si lahko pogledate nabor storitev.

PR

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.