08:26, ned, 28. Jul

Na avtocesti za 108 km/h prekoračil dovoljeno hitrost





Na avtocesti A1, na odseku Rogoza – Slivnica, kjer je hitrost omejena na 100 km/h, sta policista ujela voznika, ki je vozil na razdalji 754 s povprečno hitrostjo 208 km/h.

Policista Postaje prometne policije Maribor danes opravljata nadzor cestnega prometa s civilnim policijskim službenim vozilom, ki ima vgrajen video-nadzorni sistem Provida 2000.
Med nadzorom cestnega prometa sta na avtocesti A1, na odseku Rogoza – Slivnica, kjer je hitrost omejena na 100 km/h ugotovila, da je ob 12.25 voznik osebnega avtomobila znamke Audi A7, ki ga je vozil 37-letni voznik, doma iz okolice Maribora, na razdalji 754 metrov vozil s povprečno hitrostjo 208 km/h.

Na avtocesti vozil del poti s povprečno hitrostjo 208 km/h, Vir: PU Maribor

Vozniku, ki je največjo dovoljeno hitrost vožnje prekoračil za 108 km/h, sta policista izrekla globo v višini 1.200 evrov in stransko sankcijo devet kazenskih točk.

“Policisti tudi tokrat znova opozarjamo vse voznike vozil, da cesta ni “dirkališče”. Pomembno in varno je, da vozniki spoštujejo cestno prometne predpise in vozijo strpno ter defenzivno”, so zapisali na PU Maribor.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.