01:21, sre, 18. Sep

Laura Beranič za svojega bivšega nima nobene lepe besede





Laura Beranič, ki je sodelovala v resničnostnem šovu Sanjski moški, pravi, da je po treh mesecih nesrečne zveze vesela, da je spet samska.

Izjavila je, da je srečna, da je hitro opazila nekatere stvari in da ima občutek, kot da je bila v tej zvezi celo večnost, ne samo tri mesece, poročajo na portalu Žurnal24.  Zapisali so, da je dejala: “Mislim, da je duševno nestabilna oseba, ki s tem, ko druge dol tlači, rešuje svoj ego, ki je bil že dolgo nazaj prizadet.” Dodala naj bi še, da ne pozna spoštovanja niti do žensk niti do prijateljev.

Ob tem naj bi še nadaljevala, da se je potem, ko se je razvedelo, s kom je bila v zvezi, nanjo obrnilo več deklet. Meni še, da se bivši boji, da ga bo razkrila. Ob tem pa so še zapisali njene besede: “Rada bi posvarila druge. Ta oseba ne sodi na ulico.” Omenila naj bi še, da ji je govoril, kako mora biti urejena, da mora imeti umetne trepalnice, saj naj bi bila brez njih, kot da ima raka. Povedala je še, da ga je sicer poznala že od prej, že več let in da je potem, ko sta bila skupaj, imel navezane stike še z drugimi. Poudarila je še, da je verjetno hotel pokazati, da jo lahko dobi. In da jo je morda res dobil, a da mu je lahko žal, ker jo je izgubil.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.