05:14, sre, 18. Sep

Društvo Viljem Julijan zbira pomoč za hudo bolne ukrajinske otroke





Otroci z rakom in drugimi redkimi boleznimi v Ukrajini, ki se morajo pred bombami skrivati v kleteh bolnišnic in domov, so v nemogočih, grozljivih in življenjsko ogrožajočih razmerah ter nujno potrebujejo ustrezna zdravila, medicinske pripomočke in zdravstveno oskrbo ter še posebej evakuacijo, saj drugače mnogi ne bodo preživeli.

Zato so v Društvu Viljem Julijan zanje začeli zbirati sredstva, ki jih lahko prispevate z SMS VJ5 na 1919 ali z nakazilom na TRR TRR SI56 0400 1004 6908 898, sklic 00 002022, namen “Ukrajina – za male borce”

“Hkrati ob tem v našem društvu s SoulGreg Artist in Nino srčno pozivamo vso mednarodno skupnost in vse mednarodne organizacije, da naredijo vse v svoji moči, da NEMUDOMA in ČIMPREJ, EVAKUIRAJO VSE MALE BORCE IZ UKRAJINE in jim zagotovijo ustrezna zdravila, zdravljenje in medicinsko oskrbo,” so zapisali.

“V Društvu Viljem Julijan z vsem srcem mislimo na vse otroke v Ukrajini in še posebej na vse male borce, ki so se znašli v neverjetno hudi in tragični situaciji. Močno mislimo nanje in na njihove starše.”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.