12:18, sre, 18. Sep

Oče še vedno verjame, da se lahko zgodi, da se Matej pojavi živ





“Močan moram biti zaradi družine, zaradi Mateja in vseh ljudi, ki molijo in čakajo,” je z 24sata.hr dejal Nenad Periš, oče pogrešanega Mateja, kateri je izginil tik pred novim letom.

“Še vedno sem v Beogradu, še vedno v enakem položaju kot pred dvema mesecema. Še vedno mislim, da policija v Srbiji dela vse, kar je v njeni moči, žal pa so se rezultati ustavili pri restavraciji Savanova,” je še povedal za 24sata.hr.

Za TV Prva pa je povedal, da je policija dejala, da delajo vse po protokolih. Prejemajo številne informacije, ki jih preverijo. Tudi dekle iz Munchna je dejalo, da je videla nekoga, ki je podoben Mateju, a se je izkazalo, da je šlo za zgolj veliko podobnost. Oče meni, da ljudje tega ne počnejo iz neresnih razlogov, temveč zaradi želje po pomoči.

Čeprav so reko preiskali večkrat, in v njej niso našli ničesar, to ne pomeni, da tam v prihodnosti ne bodo našli ničesar. “Ni zaključeno, da je Matej šel v vodo. Dejstvo je, da je verjetnost, da je, a ni trdnih dokazov,” je povedal. Oče še vedno verjame, da se lahko zgodi, da se Matej pojavi živ. Pripravljen je sprejeti vsako resnico, ne glede na to, kakšna je. Minilo je veliko časa, in moral se bo vrniti domov: “Težko bo, a to je življenje.” 

FOTO: SRBIJA Info

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.