12:11, sre, 18. Sep

Baba Vanga napovedala, kaj nas čaka





V svojih napovedih je Baba Vanga napovedala prihod voditelja po imenu Vladimir. Napovedala je, da bo Rusija pod njegovim vodenjem uspevala in da bo narod svoj vrhunec dosegel leta 2040.

Njene napovedi so ponovno zaokrožile že v času koronavirusa, zdaj se nadaljujejo z rusko invazijo

Nekateri njenim napovedim vrjamejo, drugi se jim posmehujejo. A dejstvo je, da so vladarji v preteklosti iskali pomoč jasnovidcev in prerokov, saj so želeli vedeti, kaj jih čaka v prihodnosti. V 80. letih prejšnjega stoletja je povedala nekaj, česar mnogi niso razumeli: “Vidim povsod mrtva trupla, ljudje se dušijo.” Dejala je, da bo avgusta 1999 ali 2000, Kursk prekrila voda.

V ladjedelnici Severnodvinsk so 12 let po izreku prerokbe (1992), ko se je Rusija dokončno dvignila iz apokaliptične gospodarske situacije in konfliktov, začeli graditi 155 metrov dolge, največje bojne podmornice. Podmornica je bila zgrajena tako, da je zdržala neposreden udarec torpeda. Prvič je izplula avgusta 2000, zapišejo na portalu 24sata.hr. Imenovala se je Kursk. Sodelovati bi morala v vaji v Barentsovem morju. Ko so pripravljali torpedo za izstrelitev pa je prišlo do eksplozije.

Preiskovalci nesreče so dejali, da je eksplozijo povzročila reakcija spojine peroksida

Podmornica je potonila več kot sto metrov. Preživeli so ostali v temi, voda je prodrla na vse strani. Videla je trupla 118 mornarjev, videla je tragedijo, dvajset let pred tem. Film francoskega režiserja Jeana Michela Carreja navaja, da je Vladimir Putin namerno prikril resnico in pustil posadko, da umre v podmornici, navaja portal 24sata.hr.

Nekateri so ta dogodek poimenovali prva laž Vladimirja Putina – tista, ki je nihče ni mogel ovreči. Vanga je dejala: “Vse se topi kot led, a le ena stvar ostane nedotaknjena – slava Vladimirja, slava Rusije.” Dejala je, da ni sile, ki bi lahko zlomila Rusijo in napovedala, da se bo Rusija razvijala, rasla in cvetela.

Po njenih napovedih bo Rusija okoli leta 2040 dosegla impresiven status duhovnega voditelja.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.