16:14, ned, 28. Jul

GROZLJIVO: 61-letnik spolno zlorabljal svojo 12-letno vnukinjo





61-letnega moškega je policija prijela po prijavi, da je posilil svojo 12-letno vnukinjo, poroča srbski portal Alo.rs.

Moški naj bi izkoristil odsotnost svoje hčerke in v beograjskem naselju Čukarica posilil svojo vnukinjo. Po včerajšnji novici o prijavi spolne zlorabe v Beogradu se danes ve že nekoliko več. Policija je potrdila, da je bil moški danes že priveden k tožilcu, kjer se je izgovarjal, da je star in nemočen. Aretirali so ga pred dvema dnevoma, potem ko se je deklica potožila svoji materi.

Pri prvem poročanju so na portalu zapisali, da je oče posiljene deklice dejal, da ne razume, čemu je ded to naredil in da ga je sram, ker je to njegov oče. Poudaril je, da je zanj to pošast. Dejal je še, da naj bi ded počakal, da je ostal sam v hiši z vnukinjo in da naj bi jo takrat spolno zlorabil. Deklica je spregovorila o tem šele po tem, ko deda ni bilo v hiši, bala se je spregovoriti prej. Portal poroča, da je policiji rekla, da naj bi ji grozil s smrtjo.

Preiskava je sicer še v teku, portal še navaja, da so s policije sporočili, da naj bi ded v svojem stanovanju dvakrat posilil vnukinjo v roku enega leta. Če se to dokaže, mu grozi kazen od deset let do dosmrtne zaporne kazni.

Slika je simbolična. Vir: Pixabay.com

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.