04:21, pon, 29. Jul

GROZLJIVA ZGODBA PRI SOSEDIH: Iz nje je hotel izgnati hudiča





33-letni akademski glasbenik je osumljen napada na svojo partnerko, hotel jo je ubiti, poročajo hrvaški mediji, po tem, ko je bilo opravljeno zaslišanje pri preiskovalnemu sodniku.

Moški, ki po poročanju medijev pred tem ni bil nasilen, je partnerko napadel v njenem stanovanju v Zaprešiću. Preiskovalnemu sodniku pa je, po poročanju Slovenskih novic, dejal, da je iz nje hotel izgnati hudiča.

Do napada naj bi prišlo nenadno, so dejali njeni sosedje medijem. Iz njenega stanovanja so slišali krike in ji priskočili na pomoč. Vdrli so in moškega pridržali do prihoda policistov. Reševalci pa so žensko odpeljali v bolnišnico. Moški ji je po poročanju medijev odgriznil nekaj delov obraza, bil je nemiren, ko so sosedje vdrli v stanovanje, ni se umiril niti takrat, ko so ga obravnavali policisti. V policijskem avtu je napadel še policista.

Prisilno so ga hospitalizirali, ko je nekoliko prišel k sebi, pa so ga odpeljali pred preiskovalnega sodnika. Zaradi ponovitvene nevarnosti so ga poslali v pripor.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.