08:21, pon, 29. Jul

Je na delu serijski morilec moških, ki žrtve išče preko aplikacij za zmenke?





Serijski morilec naj bi moške, s katerimi se je dogovoril za zmenek, prav na zmenku napadel in jim izpraznil bančni račun.

Španska policija išče domnevnega serijskega morilca. To naj bi bil 24-letni moški iz Južne Amerike, povezujejo pa ga s smrtjo najmanj štirih moških. Z njimi naj bi vzpostavil stik preko spletnih aplikacij za zmenke, poročajo na portalu Regional. Povezujejo ga s primeri smrti moških, ki so umrli lani jeseni v mestu Bilbao. Preiskava kaže, da bi lahko bil povezan še z dodatnimi štirimi primeri, pri katerih so sprva mislili, da gre za naravno smrt, poroča španska tiskovna agencija EFE.

Sumijo, da je vstopil v stik z moškimi preko aplikacije Grindr. In da se je dobil z njimi kar pri njih doma. Tam pa naj bi jih omamil, nato pa si zagotovil dostop do bančnih računov in jih okradel. Policija je posumila, da gre za nasilne smrti potem, ko je odkrila pri eni od žrtev prazen bančni račun. Kasneje pa ga je en od moških po napadu prijavil. Ta je imel očitno srečo, da je napad preživel.

(slika je simbolična)

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.