20:23, pon, 29. Jul

Prometna nesreča v Mariboru, mladoletnica v smrtni nevarnosti





V Kamnici pri Mariboru je starejši voznik zjutraj, med vožnjo po lokalni cesti po klancu navzdol, zapeljal iz vozišča, trčil v strmno brežino, nakar je vozilo zdrselo po strmem pobočju navzdol, kjer je trčilo ob tla.
V trčenju se je huje telesno poškodovala mladoletnica, ki je v smrtni nevarnosti, voznik se je lažje telesno poškodoval, pojasnijo na PU Maribor.

Na Upravi RS za zaščito in reševanje so poročali:  Osebno vozilo zapeljalo s cestišča, se večkrat prevrnilo in pristalo v potoku približno 12 metrov pod cestiščem. Gasilci JZ GB Maribor so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator, pomagali pri oskrbi poškodovanih oseb in jih s pomočjo vrvne tehnike transportirali do cestišča, kjer so jih prevzeli reševalci NMP Maribor in prepeljali v UKC Maribor.”

V prometni nesreči proti Žetalam poškodovane tri osebe

“Prometno nesrečo III. kategorije smo obravnali tudi včeraj popoldne. Do trčenja tovornega vozila z osebnim avtomobilom je prišlo v ovinku, na poti od Podlehnika proti Žetalam. Po trčenju je osebni avtomobil odbilo tako, da je trčilo še v varnostno ograjo. Voznik tovornega vozila se je huje telesno poškodoval, v osebnem avtomobilu pa sta se 2 moška huje telesno poškodovala, 2 pa lažje,” še poročajo iz PU Maribor.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.