20:19, pon, 29. Jul

Mladenič po Ptuju delil letake z grozljivo vsebino, odpeljali so ga na psihiatrično zdravljenje





Svet24.si poroča, da je pretekli konec tedna moški po Šolskem centru Ptuj, gimnaziji in centru Ptuja delil letake z grožnjami: “Sem vrhovni poveljnik vseh oboroženih enot na planetu Zemlja. Kdor ni z mano, je… Pridi danes, če upaš, če si res glavni..”

Letaki z nenavadno vsebino, ki naj bi jo po neuradnih, a zanesljivih informacijah, po poročanju svet24.si spisal 27-letnik z območja Grajene, so dvignili veliko prahu: »13 = XIII, God is real, danes partijam v … pridi, če upaš …«

Na letake je kopiral tudi osebno izkaznic, kartico zdravstvenega zavarovanja in Mercatorjevo piko kartico, zato so ga policisti hitro izsledili, poroča svet24.si. Odpeljali so ga na psihiatrično zdravljenje. PU Maribor je za prej omenjen medij potrdil, da so obravnavali moškega in mu nudili zdravniško pomoč ter ga odpeljali na zdravljenje. V preteklosti so ga že obravnavali.

Direktor Šolskega centra Ptuj Oton Mlakar je dejal, da so ukrepali takoj in da je varnostnica prosila mladeniča naj zapusti stavbo Šolskega centra. Za svet24.si je povedal tudi, da so imeli sestanek z varnostno službo. Mladenič naj bi njihovo šolo obiskal že večkrat.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.