20:13, pon, 29. Jul

Mislili so, da spi, v resnici pa jo je zadela možganska kap …





Med temeljitim pregledom potnikov in njihovih dokumentov na nemškem avtobusu sta policistka in policist na mejnem prehodu Sečovlje stopila tudi do potnice, za katero so vsi mislili, da spi.

Skušala sta jo zbuditi, na njune klice in prijeme se ni odzivala. Zaradi tega sta jo premaknila, ob tem pa opazila kri na njenih ustih, so zapisali na portalu Primorske novice.  Potniki in voznik nemškega avtobusa, ki je nekaj minut po peti uri v ponedeljek zjutraj pripeljal na sečoveljski mejni prehod, so mislili, da ženska spi. Policist in policistka  sta se povzpela na avtobus, pregledovala dokumente potnikov tako, da sta hodila od enega do drugega. Stopila sta tudi do ženske, ki je bila na dveh stolih. Ker se ni odzivala, sta jo prijela za ramo in obrnila njen obraz k sebi. Ko sta videla, da je krvava okrog ust, sta preverila srčni utrip, jo dala v bočni položaj in poklicala reševalce, so zapisali na Primorskih novicah.

Na avtobusu je bila tudi zdravnica, ki jo je nato pregledala. Glede na simptome je ocenila, da je ženska doživela možgansko kap. Reševalci so jo odnesli z avtobusa in jo odpeljali  izolsko bolnišnico na zdravljenje.

Fotografija: Splošna bolnica Izola. Vir: Google Street View

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.