00:20, sre, 24. Jul

To so znaki, da vaša zveza počasi razpada





Obstajajo opozorilni znaki, ki nakazujejo, da vajina zveza vodi v propad.

Spoštovanje

Znak, da razmerje razpada je, če partner ponižuje drugega in z njim ravna nespoštljivo, tako v javnosti kot doma med štirimi stenami. V zdravem razmerju se partnerja podpirata in spodbujata. Če ugotovite, da vam partner “pije” energijo in ga ni ob vas, ko ga najbolj potrebujete, potem je to znak velike težave.

V javnosti očarljiv, doma druga “pesem”

Velikokrat gre pred razhodom za čustveno zlorabo, kaj v praksi pomeni, da je lahko vaš partner v javnosti zelo očarljiv in prijazen, doma pa se popolnoma spremeni.

Ne najdete skupnega jezika in nimate želje, da bi bili z njim

Eden izmed opozorilnih znakov je, da s partnerjem ne morete najti skupnega mnenja. Če se ga ne želite več dotikati ali biti z njim, je to znak da niste več zaljubljeni.

Živite ločeni življenji

Če se samo sprašujete, kakšno bi bilo življenje, če bi zapustili svojega partnerja in bili s kom drugim, to še ne pomeni, da vaš odnos razpada. Strokovnjaki pravijo, da je zdravo sanjati o drugih življenjskih scenarijih, težava nastane, kadar začenjata partnerja živeti različno življenje. Ko hodita ven ločeno, več časa posvečata prijateljem in delata vsak zase stvari, ki sta jih nekoč počela skupaj.

Prepiri zaradi istih stvari

Če so razlogi za prepir vedno isti, to pomeni, da bi morala težavo rešiti globlje. Če razloga ne bosta pravi čas rešila, je zveza zagotovo na dolgi rok obsojena na propad.

 

 

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.